Solideo Gloria Logo

Nieuwe CD in aantocht

Op 5 en 6 februari gaat Soli Deo Gloria weer een nieuwe cd opnemen. Via deze pagina lichten we elke keer een tipje van de sluier op. Misschien dat u dan alvast een idee krijgt over het thema en de inhoud van de CD. Lees daarvoor de volgende tips (voor sommige tips met u ingelogd op Facebook zijn):

Tipje van de sluier nummer 1: klik hier

Tipje van de sluier nummer 2: klik hier

Tipje van de sluier nummer 3: klik hier

Tipje van de sluier nummer 4: Deze geweldige Old Time Gospel en dan moet u onze bassolist Pieter Toon Bakker er bij voorstellen: klik hier.

Tipje van de sluier nummer 5: we hebben nieuwe muziek ingestudeerd met als titel “Heimwee”. Begint iemand al een thema te ontdekken?

Wanneer u denkt het thema of de inhoud te weten? Reageer gerust op dit artikel. Onder de goede reacties op dit artikel verloten wij één gratis exemplaar.

UPDATE: de prijswinnares is bekend! Alinde Zwaan uit Elspeet is getrokken uit de goede inzendingen. De cd heeft inderdaad als thema “Heimwee”

Deze prijsvraag is nu gesloten, binnenkort volgen nog 2 acties via Facebook en Twitter.

13 reacties op “Nieuwe CD in aantocht”

  1. Hoi allemaal

    Ik de cd 5 april al verkrijgbaar? Voa de computer bestellen is voor mij niet mogelijk, ivm in komstenbeheer, hierdoor kan ik ook geen kaarten betelllen voor concertn via die weg, hebben jullie een moglijkheid om aan kaarten te komen via een andere weg? Heb veel verdriet door dat er vaak dingen tegnzitten en begrip krijg ik daardoor ook al niet overal. laat wat weten zo snel mogelijk?

    Groetjes Pauline

  2. Gerjanne schreef:

    Hemels licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*