Solideo Gloria Logo

Zilveren Duif 2013 nominatie

Bekendmaking nominaties Zilveren Duif Awards 2013

CD “Heimwee” van Soli Deo Gloria genomineerd!

Dat de cd “Heimwee” Liederen over de hemel overal in het land wordt gewaardeerd, dat wisten we bij Soli Deo Gloria al. Tijdens de concerttour die bij de cd hoort, hoorden we al overal positieve geluiden. En dat stemt ons al heel blij en dankbaar. Maar nu is onze cd ook nog eens genomineerd voor een “Zilveren Duif”! En daar worden we stil van.

In 2012 werden er, voor het eerst sinds 1989, weer Zilveren Duif Awards uitgereikt. En nu, in 2013, zullen ze weer uitgereikt worden. Er zijn diverse categorieën waarin de Awards worden uitgereikt, en in de categorie Gewijde Muziek is de nieuwe cd “Heimwee” van Soli Deo Gloria genomineerd als beste album. Als u het hiermee eens bent, kunt u uw stem laten gelden op www.zilverenduif.nl Ook kunt u daar overigens uw stem uitbrengen in de andere categorieën.

Jury
De jury staat onder voorzitterschap van mr. André Rouvoet. De jury bestaat verder uit Wilfred Hardeman (Groot Nieuws Radio), Bram Keizer (gepensioneerd directeur muziekuitgeverij, haalde begin jaren ’80 Dove Awards naar Nederland), Leen la Rivière (CNV Kunst en Cultuur, Continental Arts) en Henk van Steeg (EO-radiomaker).

11 - ZD Stem nu

Galadiner
De Zilveren Duif Awards worden bekendgemaakt en uitgereikt tijdens een culinair 3-gangen galadiner op vrijdagavond 8 november in Hart van Holland in Nijkerk. Het programma van de avond bestaat uit optredens van spreker(s)/artiesten en de uitreiking van de awards. Speciale gasten zijn (genomineerde) artiesten, genodigden en relaties uit het vak. Maar ook alle andere muziekliefhebbers kunnen het diner bijwonen. Reserveren kan via  www.zilverenduif.nl. Let op: er is beperkt plaats beschikbaar, vol is vol.

De Week van de Christelijke Muziek en de uitreiking van de Zilveren Duif Awards worden georganiseerd door de Nederlandse distributeurs, music publishers en platenmaatschappijen onder leiding van BCB, de brancheorganisatie voor het christelijke boeken- en muziekvak. De productie van het galadiner wordt mede mogelijk gemaakt door Maarten Ouweneel Projecten. Groot Nieuws Radio verzorgt live radioverslaglegging van het galadiner. De overige sponsoren die deze promotiecampagne mogelijk maken zijn: Buma Cultuur, CCLI, Small Stone Media, Studio Vuurdoorn, All in stand, Beter-uit Reizen, Promese, QRTickets, Touch Media, Sabra, JQZ Muziekproducties, Ecovata, Highway Music en Unisong.

22 reacties op “Zilveren Duif 2013 nominatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*