Werk
In ons bestaan hebben wij al vele concerten en optredens mogen verzorgen. Gemiddeld geven wij 10 tot 15 concerten per jaar. Ook meerdere malen mochten we hierbij samenwerken voor uitzending op radio en TV. Diverse malen waren we te zien en te beluisteren bij “Nederland Zingt”. Het belangrijkste voor ons als Soli Deo Gloria is echter dat we onze naam waard mogen zijn: alleen God de eer! Want daar draait het toch uiteindelijk om: dat Gods rijke boodschap van Liefde en Genade gehoord mag worden in de liederen die we ten gehore brengen.

Steun
Voor dit werk hebben we uw steun nodig. Niet alleen morele maar ook financiële. Wanneer u ons een warm hart toedraagt, kunt u lid worden van “Vrienden van Soli Deo Gloria” voor een bedrag van minimaal € 10, – per jaar (meer mag natuurlijk ook). Wij bieden u dan de volgende voordelen:

  • Kosteloos (bus kosten) meereizen naar concerten buiten Urk Let op! Gezien het beperkte aantal vrije plaatsen in de bus (ongeveer 20) verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig telefonisch of via de e-mail door te geven.
  • Het concertprogramma toegestuurd via onze nieuwsbrief.
  • De mogelijkheid om vooraf 2 plaatsen te reserveren voor concerten die door Soli Deo Gloria worden georganiseerd.
  • € 2, – korting per CD en DVD van Soli Deo Gloria Bovendien krijgt u als eerste bericht van de mogelijkheid om deze te bestellen via de nieuwsbrief.

U kunt lid worden van Vrienden van Soli door middel van het invullen van het onderstaande formulier.